Повидло з яблук та кориці до вечірнього чаювання
14 Вересня, 2024
| Богуш Дарʼя
Тонкий аромат прянощів і солодкість фруктів додадуть до вечірнього чаю нових смаків. Приготуємо?
Інгредієнти:
- очищені яблука- 2 кг;
- вода- 200 мл;
- цукор- 1500 г;
- кориця- 2 ч. л.
Покроковий рецепт
- Яблука очистіть від шкірки та серцевини. Наріжте на шматочки.
- Залийте яблука водою та доведіть до кипіння. Залиште під кришкою.
- Іноді помішуючи, варіть на помірному вогні до м’якості 15-20 хвилин.
- Подрібніть яблука у пюре та пропустіть через сито.
- Змішайте з цукром.
- Часто помішуючи, доведіть до кипіння ще раз та варіть на помірному вогні 40–45 хвилин.
- За 10 хвилин до кінця додайте корицю.
- Розкладіть по стерилізованих банках та закатайте.
Порада: чим довше варити повидло, тим густішим воно вийде.
Смачного!
Раніше ми повідомляли:
Це може вас зацікавити
Рецепт осіннього крем-супу з гарбуза
Осінь – чудова пора, коли хочеться затишку та тепла. І немає кращого способу зігрітися, ніж...
Пориньте у корейську кухню: м’ясний салат з овочами
Салат з овочами та м’ясом на азійський манер потребує багато вашого часу, але цей особливий...
Трендовий сніданок: авокадо-тост з яйцем та лососем
Популярний і корисний сніданок із зеленим авокадо, яйцем-пашот, лососем та голансдьким соус в одній страві....
Дитячий смаколик до чаю: домашнє печиво
Всі дітлахи завжди в захваті від домашніх смаколиків – чомусь мамино печиво смакує краще за...
Смачний рибний пиріг за 30 хвилини
Заливний рибний пиріг готується всього 30 хвилини – його секрет у супер еластичному тісті, що...