Запашні булочні кошики з беконом, горіхами та овочами
Якщо вам набридла проста яєчня на сніданок щодня, урізноманітніть свій початок дня з цими м’ясо-овочевими кошиками. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 4 шт – середнього розміру круглі булочки;
- 1 ст.л. – оливкова олія;
- 4 шт. – середні мисливські ковбаски;
- 2 шт. – смужки бекону;
- 160 г – шпинат;
- 2 шт – середні помідори;
- 40 г – кедрові горіхи;
- 4 шт – яйця;
- за смаком сіль та перець.
Покроковий рецепт
- З булочок зріжте верхівки та вийміть зсередини більшу чатину м’якоті.
- На олії смажимо ковбачки та бекон протягом 2-3 хвилин.
- До ковбасок додайте нарізані помідори на пару хвилин, в кінці засипте кедрові горішки.
- Зверху на сковорідці викладіть шпинат, за бажанням присипте сіллю та перцем.
- Готову суміш розкладіть рівномірно в кожну булочку.
- В кожну з них ще зверху розбийте яйце.
- Поставте випікатись в духовку на 15 хвилин при температурі у 180 – 200 градусів.
Смачного!