Запашні булочні кошики з беконом, горіхами та овочами

18 Вересня, 2024 |

Якщо вам набридла проста яєчня на сніданок щодня, урізноманітніть свій початок дня з цими м’ясо-овочевими кошиками. Приготуємо?

Інгредієнти:

  • 4 шт – середнього розміру круглі булочки;
  • 1 ст.л. – оливкова олія;
  • 4 шт. – середні мисливські ковбаски;
  • 2 шт. – смужки бекону;
  • 160 г – шпинат;
  • 2 шт – середні помідори;
  • 40 г – кедрові горіхи;
  • 4 шт – яйця;
  • за смаком сіль та перець.

Покроковий рецепт

  1. З булочок зріжте верхівки та вийміть зсередини більшу чатину м’якоті.
  2. На олії смажимо ковбачки та бекон протягом 2-3 хвилин.
  3. До ковбасок додайте нарізані помідори на пару хвилин, в кінці засипте кедрові горішки.
  4. Зверху на сковорідці викладіть шпинат, за бажанням присипте сіллю та перцем.
  5. Готову суміш розкладіть рівномірно в кожну булочку.
  6. В кожну з них ще зверху розбийте яйце.
  7. Поставте випікатись в духовку на 15 хвилин при температурі у 180 – 200 градусів.

Смачного!

Раніше ми повідомляли:

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити