Запашні булочні кошики з беконом, горіхами та овочами
18 Вересня, 2024
| Богуш Дарʼя
Якщо вам набридла проста яєчня на сніданок щодня, урізноманітніть свій початок дня з цими м’ясо-овочевими кошиками. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 4 шт – середнього розміру круглі булочки;
- 1 ст.л. – оливкова олія;
- 4 шт. – середні мисливські ковбаски;
- 2 шт. – смужки бекону;
- 160 г – шпинат;
- 2 шт – середні помідори;
- 40 г – кедрові горіхи;
- 4 шт – яйця;
- за смаком сіль та перець.
Покроковий рецепт
- З булочок зріжте верхівки та вийміть зсередини більшу чатину м’якоті.
- На олії смажимо ковбачки та бекон протягом 2-3 хвилин.
- До ковбасок додайте нарізані помідори на пару хвилин, в кінці засипте кедрові горішки.
- Зверху на сковорідці викладіть шпинат, за бажанням присипте сіллю та перцем.
- Готову суміш розкладіть рівномірно в кожну булочку.
- В кожну з них ще зверху розбийте яйце.
- Поставте випікатись в духовку на 15 хвилин при температурі у 180 – 200 градусів.
Смачного!
Раніше ми повідомляли:
Це може вас зацікавити
Як приготувати яблучні кекси без грама цукру
Якщо ви слідкуєте за своєю фігурою, але солоденького все ж хочеться, то пропонуємо вашій увазі...
Рецепт незвичайних лінивих вареників
Ліниві вареники без сиру традиційно готують в Італії, де картопля є основним інгредієнтом. Вони є...
Дитячий смаколик до чаю: домашнє печиво
Всі дітлахи завжди в захваті від домашніх смаколиків – чомусь мамино печиво смакує краще за...
Нове рішення для класичного рецепту: шарлотка на кефірі
Легкий і зрозумілий всім рецепт простої шарлотки можна покращити, якщо використовувати кефір для тіста пирога....
Час для осінньої випічки: запашні булочки сінабони
Ароматні рулетики з корицею та цукром вже зарекомендували себе як невід’ємну частину осіннього затишку. Приготуємо?...