• UA
  • RU
  • Запашні булочні кошики з беконом, горіхами та овочами

    18 Вересня, 2024 | Рецепти |

    Якщо вам набридла проста яєчня на сніданок щодня, урізноманітніть свій початок дня з цими м’ясо-овочевими кошиками. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • 4 шт – середнього розміру круглі булочки;
    • 1 ст.л. – оливкова олія;
    • 4 шт. – середні мисливські ковбаски;
    • 2 шт. – смужки бекону;
    • 160 г – шпинат;
    • 2 шт – середні помідори;
    • 40 г – кедрові горіхи;
    • 4 шт – яйця;
    • за смаком сіль та перець.

    Покроковий рецепт

    1. З булочок зріжте верхівки та вийміть зсередини більшу чатину м’якоті.
    2. На олії смажимо ковбачки та бекон протягом 2-3 хвилин.
    3. До ковбасок додайте нарізані помідори на пару хвилин, в кінці засипте кедрові горішки.
    4. Зверху на сковорідці викладіть шпинат, за бажанням присипте сіллю та перцем.
    5. Готову суміш розкладіть рівномірно в кожну булочку.
    6. В кожну з них ще зверху розбийте яйце.
    7. Поставте випікатись в духовку на 15 хвилин при температурі у 180 – 200 градусів.

    Смачного!

    Раніше ми повідомляли:

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram