До ідеального шашлику: рецепт  хрусткої маринованої цибулі

Замаринована цибуля – не гірка і не пекуча, вона не перебиває смак інгредієнтів, а доповнює його своєю хрусткою свіжістю і гостротою. Поєднання цибулі та спецій надає шашлику насиченого аромату, а сік, що рясно міститься в пагоні, розм’якшує м’язові волокна м’яса.

Складові:

  • 2-3 великі цибулини (для довідки: біла і червона цибуля маринується окремо);
  • 1 ст. холодної кип’яченої води;
  • 4 ст.л оцту 9%;
  • 1 ст.л цукру;
  • 1 ч.л солі;
  • зелень за бажанням.

Приготування:

Цибулю нарізати кільцями або півкільцями.

Для маринаду: змішати цукор, сіль, оцет та воду, додати цибулю.

Залишити на 20 хвилин. Цибуля готова,маринад злити, а цибулю використовувати за призначенням.

Смачного!

Раніше ми писали:

Ківі, кориця та йогурт: ТОП 10 маринадів для курячого шашлику

Не тільки м’ясо: що приготувати на природі, крім шашликів

До м’яса, сиру та десертів: універсальний соус з порічки

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити