До ідеального шашлику: рецепт хрусткої маринованої цибулі
Замаринована цибуля – не гірка і не пекуча, вона не перебиває смак інгредієнтів, а доповнює його своєю хрусткою свіжістю і гостротою. Поєднання цибулі та спецій надає шашлику насиченого аромату, а сік, що рясно міститься в пагоні, розм’якшує м’язові волокна м’яса.
Складові:
- 2-3 великі цибулини (для довідки: біла і червона цибуля маринується окремо);
- 1 ст. холодної кип’яченої води;
- 4 ст.л оцту 9%;
- 1 ст.л цукру;
- 1 ч.л солі;
- зелень за бажанням.
Приготування:
Цибулю нарізати кільцями або півкільцями.
Для маринаду: змішати цукор, сіль, оцет та воду, додати цибулю.
Залишити на 20 хвилин. Цибуля готова,маринад злити, а цибулю використовувати за призначенням.
Смачного!
Раніше ми писали:
Ківі, кориця та йогурт: ТОП 10 маринадів для курячого шашлику
Не тільки м’ясо: що приготувати на природі, крім шашликів
До м’яса, сиру та десертів: універсальний соус з порічки