До ідеального шашлику: рецепт  хрусткої маринованої цибулі

26 Липня, 2024 |

Замаринована цибуля – не гірка і не пекуча, вона не перебиває смак інгредієнтів, а доповнює його своєю хрусткою свіжістю і гостротою. Поєднання цибулі та спецій надає шашлику насиченого аромату, а сік, що рясно міститься в пагоні, розм’якшує м’язові волокна м’яса.

Складові:

  • 2-3 великі цибулини (для довідки: біла і червона цибуля маринується окремо);
  • 1 ст. холодної кип’яченої води;
  • 4 ст.л оцту 9%;
  • 1 ст.л цукру;
  • 1 ч.л солі;
  • зелень за бажанням.

Приготування:

Цибулю нарізати кільцями або півкільцями.

Для маринаду: змішати цукор, сіль, оцет та воду, додати цибулю.

Залишити на 20 хвилин. Цибуля готова,маринад злити, а цибулю використовувати за призначенням.

Смачного!

Раніше ми писали:

Ківі, кориця та йогурт: ТОП 10 маринадів для курячого шашлику

Не тільки м’ясо: що приготувати на природі, крім шашликів

До м’яса, сиру та десертів: універсальний соус з порічки

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

ВІА Гра: від зіркового старту до активізму під час війни

Саме 3 вересня 2000 року у Києві був створений один з найбільш впізнаваних музичних колективів...

Натуральні жироспалювачі: природний шлях до зниження ваги

Зниження ваги часто асоціюється зі строгими дієтами та виснажливими фізичними вправами. Проте, природа надає нам...

Кам’янське проведе в останню путь полеглого захисника Кирила Гребенюка

3️0 серпня поблизу населеного пункту Піщане на Харківщині, захищаючи українську землю від загарбників, загинув старший...

Козацький хутір Галушківка: жива історія та культурний центр України

Козацький хутір Галушківка – це справжній осередок української культури та історії, де оживають традиції козацької...

Абрикосове масло – солодке рішення до канапок вранці

Ранкові бутерброди стануть цікавішими та смачнішими разом з цією абрикосовою намазкою, зробленою за 30 хвилин....