Порятунок від спеки холодною кавою: легкий рецепт Фрапе
Простий до неможливості рецепт кави, в якій традиційно викрристовується саме розчинна версія. Насамперед Фрапе складається власне з завареної кави, льоду, молока та інколи цукру, що збиті разом до приємної однорідної консистенції. Тож сьогодні пропонуємо один з найпопулярніших варіантів приготування.
Інгредієнти:
Як приготувати еспреси з розчинної кави?
Для цього треба залити 4 ч. л. гранул 2 ст. л. гарячої води та перемішайте до однорідності, за бажанням додайте цукор вже на цьому етапі. Таким чином в нас вийшла одна порція еспресо або шот.
Готуємо каву Фрапе
- Обираємо улюблену чашку або склянку об’ємом не менше ніж 400 мл.
- У блендері, шейкері або будь-яким іншим зручним способом перебиваємо 40 мл еспресо, 2 ч. л. цукру, 200 мл молока, 2/3 склянки льоду до однорідності.
- Переливаємо у склянку і готово! Краще додати ще льоду, аби напій залишався холодним якнайдовше.
Смачного!