Рецепти
Час похрумати: готуємо овочеві чипси вдома
Зробити в домашніх умовах овочеві чипси виявляється легше, ніж очікувалось. Вам потрібна буде лише духовка...
31 Серпня, 2024
Цікавий сніданок для школяра: зелені панкейки зі шпинатом
З понеділка починається шкільний сезон, а діти потребуватимуть здорового та смачного сніданку перед довгим навчальним...
31 Серпня, 2024
Готуємо ткемалі зі слив на зиму
Цьогоріч врожай слив радує садоводів. Та з цієї корисної ягоди можна приготувати не тільки десерти,...
31 Серпня, 2024
Літній салат з зеленими овочами та хрустким багетом (ВІДЕО)
Легкий літній салат з огірків, болгарського перцю та приправлений хрусткими шматочками багету стане ідеальним доповненням...
30 Серпня, 2024
Французький салат з тунцем “Нісуаз”
Відомий на весь світ французький салат Нісуаз стане вашим ідеальним ланчем – він складається зі...
30 Серпня, 2024
Цікава інтерпретація традиційної страви: вегетарінаський борщ
Ароматний і смачний борщ може бути і без м’яса – тому цей рецепт традиційної страви...
29 Серпня, 2024
Ароматні запечені перці тушковані у сметані (ВІДЕО)
Смачний варіант для корисної вечері лише з п’яти інгредієнтів. До речі, замість перців можна додати...
28 Серпня, 2024
Солодка нота австрійської кухні: готуємо абрикосові кньодлі
Солодкі австрійські абрикосові кньодлі нагадують ліниві вареники з абрикосами за виключенням декількох нюансів – вони...
28 Серпня, 2024
Святкуємо день українського сала: готуємо зимовий маринад
Сало – один з українських національних продуктів, який є практично на кожному українському столі. Його...
27 Серпня, 2024
Відомий львівський пляцок: готуємо “Скубанець”
У цього пляцка своя особлива назва – “скубанцем” його називають через неймовірну ніжність та м’якість,...
27 Серпня, 2024
Як приготувати корисний напій із кизилу
Вже почався сезон збору кизилу, плоди цієї рослини – справжнє джерело вітамінів. За вмістом вітаміну...
27 Серпня, 2024