• UA
  • RU
  • Рецепти

    Солодкий болгарський акцент: соус лечо до м’яса та овочів

    Неординарний і солодкий смак угорського соусу лечо стане кращим доповненням до ваших м’ясних страв вже...
    07 Вересня, 2024

    Готуємо осінню вечерю для всієї родини

    Осінь – це час, коли природа дарує нам безліч сезонних овочів та фруктів. Це ідеальний...
    07 Вересня, 2024

    Готуємо швидкий та корисний перекус

    У сучасному світі, коли час летить невпинно, важливо мати під рукою рецепти швидких та корисних...
    07 Вересня, 2024

    Як приготувати панкейки без яєць

    Ми звикли, що до усілякої випічки необхідно додавати яйця. Що робити, якщо саме яйця закінчилися,...
    06 Вересня, 2024

    Як використовувати на кухні запашний розмарин

    З давніх-давен відомі людству цілющі властивості розмарину. У ньому містяться речовини, що благотворно впливають на...
    06 Вересня, 2024

    Малосольні помідори з соєвим соусом будуть готові всього за пару годин

    Багато господинь полюбляють експериментувати на кухні зі звичними смаками, наприклад, в даному випадку ви можете замінити...
    05 Вересня, 2024

    Рецепт ароматної аджики з базиліком і кінзою на зиму

    Трави надають цьому соусу з помідорів пряного аромату, а часник і перець – гостроти. Складові:...
    04 Вересня, 2024

    Готуємо фаршировані перці булгуром і бринзою

    Якщо набридло фарширувати перці звичайним класичним набором: м’ясо і рис, то пропонуємо вам цікаву альтернативу....
    03 Вересня, 2024

    Кабачковий салат з часником та базиліком

    Такий салат доповнить вашу вечерю як і в спеку, так і холодними зимовими вечорами. Робиться...
    01 Вересня, 2024

    Абрикосове масло – солодке рішення до канапок вранці

    Ранкові бутерброди стануть цікавішими та смачнішими разом з цією абрикосовою намазкою, зробленою за 30 хвилин....
    01 Вересня, 2024

    Салат з бринзою і в’яленими томатами

    Бринза — м’який, розсільний сир, розрахований на тих, хто любить солоненьке. Смачна бринза може стати...
    01 Вересня, 2024