Рецепти
Святкові тарталетки з креветками
Ця швидка закуска добре підійде для святкового столу й обов’язково сподобається любителям морепродуктів. Складові: 2 яйця 10 креветок; сіль за смаком; 150 г крабових паличок; 100 г твердого сиру; кріп за смаком; 2-3 ст. ложки...
08 Грудня, 2024
Рецепт вершкового пива із Гаррі Поттера
Коли ми говоримо про страви зі всесвіту Гаррі Поттера, найчастіше згадується саме цей напій – вершкове пиво. Тож, напередодні свят, приготуйте цей напій, та гайда передивлятись кіно-історію про юного чарівника! Складові: 1 л молока; 500...
08 Грудня, 2024
Зігріває гостротою: лимонно-імбирний курячий суп
У холодну пору року немає нічого кращого, ніж зігрітися тарілкою ароматного гострого супу. Лимонно-імбирний курячий суп свіжість лимона та зігріваючу нотку імбиру — ідеальний вибір для затишних вечорів. Приготуємо? Інгредієнти: цибулина – 1 шт; морква...
07 Грудня, 2024
Різдвяні імбирні пряники від Євгена Клопотенка
Імбирні пряники — це символ зимових свят і домашнього затишку. Євген Клопотенко пропонує легкий рецепт, який об’єднає всю родину у святковій атмосфері. Головний акцент — на ароматних спеціях та цікавих формах випічки. Інгредієнти Для пряників:...
07 Грудня, 2024
Домашній цибульний дип до картоплі фрі: рецепт соусу
Цибулевий соус-діп — це справжня знахідка для тих, хто обожнює яскраві смаки та простоту в приготуванні. Його кремова текстура і насичений аромат карамелізованої цибулі роблять цей соус універсальним доповненням до будь-яких страв. Він ідеально підходить...
01 Грудня, 2024
Оригінальний гарнір: картопля з бринзою та оливками
Цей рецепт картопляної вечері поєднує простоту приготування та вишуканий смак, який стане родзинкою вашого столу. Приготуємо? Інгредієнти: 8 шт – картопля; 150 г – бринза; 100 г – оливки без кісточок; 1 ст.л. – лимонний...
30 Листопада, 2024
Швидкі слойки зі шпинатом і сиром
Якщо у холодильнику лежить листкове тісто і маєте годину вільного часу – це є приводом для солоної випічки зі шпинатом і сиром. Приготуємо? Інгредієнти: 500 г – листкове тісто бездріжджове; 250 г – сир твердий;...
24 Листопада, 2024
Осіннє італійське вітання: різотто з гарбузом
Різотто – це традиційна страва італійської кухні, дуже популярна в усьому світі. Готують її з круглозернистого крохмалистого рису особливого сорту з додаванням бульйону. Правильно приготоване різотто має кремову структуру і насичений аромат. А зараз саме...
24 Листопада, 2024
До святкового столу: готуємо курку, фаршировану виноградом
Ягоди після запікання перетворяться на чарівний густий соус, який просочить курку зсередини та зробить м’ясо соковитим і ароматним. Складові: 1 лимон; 1 цибулина; 500 г винограду без кісточок; ціла курка; 1 ст. ложка оливкової олії;...
24 Листопада, 2024
Теплий салат з гарбуза, буряка та нута
Поєднання солодкого гарбуза, насиченого буряка та поживного нуту в теплому салаті – це справжня симфонія смаків! Такий салат стане чудовим доповненням до вашого обіду або вечері, а також може стати самостійною стравою. Приготуємо? Інгредієнти: 1...
23 Листопада, 2024
Грибна юшка з щипаними галушками
Українська кухня багата на ароматні та смачні перші страви, серед яких особливе місце посідають юшки. Цей рецепт грибної юшки з галушками – це гармонійне поєднання ніжного смаку грибів, овочів та традиційних галушок, що робить страву...
23 Листопада, 2024