Рецепти
Ароматний морквяний пиріг з яблуками
Яблука та морква чудово поєднуються і мають відмінний смак разом. Пропонуємо приготувати ароматний і смачний морквяний пиріг з яблуками. Приготуємо? Інгредієнти: 2 скл – борошно; 0,5 ч.л. – сода; 0,5 ч.л. – сіль; 1 ч.л....
24 Вересня, 2024
Смачна вечеря: рецепт курячих ніжок у медово-лимонному соусі
Після насиченого дня хочеться приготувати щось смачне, але не надто складне. Пропоную вам рецепт курячих ніжок у медово-лимонному соусі. Ця страва не лише апетитна, але й дуже проста у приготуванні. Інгредієнти: 9 курячих ніжок; 1...
24 Вересня, 2024
Соковиті та хрусткі курячі стріпси
Соковите м’ясо в хрусткій оболонці – завжди доречні до вашого перекусу. Приготуємо? Інгредієнти: 2 шт – курячі філе; 2 шт – подрібнені зубчики часнику; 5 ст.л. – натуральний йогурт; 6 ст.л. – борошна; дрібка солі;...
23 Вересня, 2024
Розкішна піца Маргарита – класика італійської кухні
Дивує простотою і неймовірним смаком – улюблена всіма фанатами італійської кухні піца Маргарита. Приготуємо за 30 хвилин! Інгредієнти: 2 скл. – борошна; 1 скл – сметани; 2 ст.л. – вершкового масла; 2 шт -яйця; 0,5...
23 Вересня, 2024
Гостра угорська вечеря: паприкаш з курячого філе
Запашна страва угорської кухні – паприкаш з перцем та курячим філе. Приготуємо? Інгредієнти: 1 кг – куряче філе; 200 г – сметани; 2 ст.л. – борошно; 1 скл.- води; 2 шт – цибуля ріпчаста; 2...
22 Вересня, 2024
Веганські котлети з грибів та овочів
Веганські котлети з грибів та овочів можуть стати цікавим разноманіттям вашого раціону або ж його постійною складовою. Приготуємо? Інгредієнти: 500 г – печериці; 1 шт – середня цибулина; 1 шт – середня морква; 5 ст.л....
22 Вересня, 2024
Затишна вечеря: картопляна запіканка з сиром і часником
Цією картопляною запіканкою з сиром і часником ви вразите будь-кого, адже цей неймовірний запах навіює приємний затишок. Приготуємо? Інгредієнти: 7 шт – картопля; 4 шт – яйця; 3 шт – зубчики часнику; 4 ст.л. –...
21 Вересня, 2024
Запечені рибні стейки з апельсиновою гірчицею
Сьогодні пропонуємо виділити вільну годину на смачну рибну вечерю. Приготуємо? Інгредієнти: 1 кг – риби; 150 г – домашнього майонезу; 2 ч. л. – апельсинової гірчиці; сіль (за смаком); 1 ч. л. – цукру; 2...
21 Вересня, 2024
Азійська гречана локшина з італійським соусом песто
Японська гречана лошкина соба з італійським базиліковим соусом песто стане новим гастрономічним відкриттям для вашого раціону. Приготуємо? Інгредієнти для основи: 100 г – локшина соба; за смаком білий кунжут; Інгредієнти для соусу: 60 г –...
20 Вересня, 2024
Пізнаємо італійську кухню: інжирна мостарда
Пряне і не надто солодке варення з інжиру – класична італійська мостарда або ж “муштарда”. В цьому рецепті від українського шеф-кухаря Андрія Величка гострота гірчиці компенсує солодкість фруктів або ягід. Приготуємо? Інгредієнти: 1 кг –...
20 Вересня, 2024
Завершуємо сезон літніх фруктів: слойки зі сливами
Теплий вересень дає змогу ще трішки насолодитись пізніми літніми фруктами – тому час для солодкої випічки зі сливами. Приготуємо? Інгредієнти: 500 г – тісто листкове бездріжджове; 1 шт – яйце куряче; 1 ст.л. – цукор;...
19 Вересня, 2024