• UA
  • RU
  • Рецепти

    Трендовий сніданок: авокадо-тост з яйцем та лососем

    Популярний і корисний сніданок із зеленим авокадо, яйцем-пашот, лососем та голансдьким соус в одній страві. Приготуємо? Інгредієнти: 4 шт – яйця; 2 шт – булочки або тости; 1 шт – авокадо; 60 г – лосось;...
    13 Вересня, 2024

    Ніжний французький ланч: готуємо курячий фрікасе

    Справжній французький делікатес – куряче фрікасе у соку з цитрусових, із кардамоном та фенхелем. Приготуємо? Інгредієнти: 1 шт – курка; 4 шт – апельсин; 1 шт – лайм; 1 шт – помело; 1 шт –...
    13 Вересня, 2024

    Рецепт осіннього крем-супу з гарбуза

    Осінь – чудова пора, коли хочеться затишку та тепла. І немає кращого способу зігрітися, ніж ароматний гарбузовий крем-суп. Ця страва поєднує в собі ніжний смак гарбуза, спецій і легку кремовість, роблячи її ідеальною для прохолодних...
    11 Вересня, 2024

    Пориньте у корейську кухню: м’ясний салат з овочами

    Салат з овочами та м’ясом на азійський манер потребує багато вашого часу, але цей особливий маринад робить його не схожим на інші. Приготуємо? Інгредієнти для салату: яловичина або телятина – 400 г; солодкий перець –...
    11 Вересня, 2024

    Смак літа восени: італійський десерт сабайон з ягодами

    Чули колись про “сабайон”? Це відомий італійський десерт, який зазвичай подається з різними ягодами. Його історія настільки давня, що він з’являється в інших кульурах в інтерпретації соусів чи повноцінної закуски. Приготуємо? Інгредієнти: 4 шт –...
    10 Вересня, 2024

    Оригінальний рецепт шакшуки: як зробити страву ідеальною

    Смачний і незвичний спосіб приготування яєчні – шакшука. Ця ізраїльска страва стане для вас гастрономічним відкриттям! Приготуємо? Інгредієнти: 5 шт – яєць; 4 шт – томати; 1 шт – червоний перець; 2 зубчики – часнику; 0,5 – цибулини; 3 ст....
    10 Вересня, 2024

    “Оксамитовий” французький соус до м’яса та овочів

    Один з найпопулярніших у світі французький томатний соус не просто так називають “оксамитовим”. В його складі є вершкове масло, яке додає унікальної структури. Приготуємо? Інгредієнти: 800 г – томати; 1 шт – цибуля ріпчаста; 40...
    09 Вересня, 2024

    Швидкий і поживний сніданок: протеїнові панкейки

    У сучасному темпі життя важко виокремити час на приготування улюбленого і смачного сніданку. Але вихід є – приготувати не менш смачні та поживні протеїнові панкейки. Інгредієнти: 2 шт –  великі яйця; 1 ст. л. –...
    09 Вересня, 2024

    Традиційний український хрусткий десерт – вергуни

    Традиційна бездріжджова випічка отримала назву вергуни або хрустки – через свою структуру і неймовірний смак. Вперше рецепт цього десерту згадується у  кулінарному збірнику “Практична кухня” невістки Івана Франка Ольги. Традиційно тісто різали ромбами, всередині робили...
    08 Вересня, 2024

    Яблучний брауні у мікрохвильовій печі (ВІДЕО)

    Швидкий, простий і незвичайний – низькокалорійний яблучний брауні на вашому столі вже за 10 хвилин. Приготуємо? Інгредієнти: 1 шт – зелене яблуко; 1 шт – яйце; дрібка -розпушувач; 10 г – ванільний цукор; 1 ст.л....
    08 Вересня, 2024

    Солодкий болгарський акцент: соус лечо до м’яса та овочів

    Неординарний і солодкий смак угорського соусу лечо стане кращим доповненням до ваших м’ясних страв вже зараз. Приготуємо? Інгредієнти: 5 кг – болгарський перець; 3 кг – помідори або томатна паста; 1 кг – цибуля; 10 зубчиків – часник;...
    07 Вересня, 2024