Рецепти
Готуємо осінню вечерю для всієї родини
Осінь – це час, коли природа дарує нам безліч сезонних овочів та фруктів. Це ідеальний період для приготування смачних та корисних страв, які зігріють вас у прохолодні дні. Пропонуємо вам кілька рецептів, які стануть чудовим...
07 Вересня, 2024
Готуємо швидкий та корисний перекус
У сучасному світі, коли час летить невпинно, важливо мати під рукою рецепти швидких та корисних перекусів. Пропонуємо вам спробувати приготувати смачний перекус, який не тільки задовольнить ваш голод, але й додасть енергії на весь день....
07 Вересня, 2024
Як приготувати панкейки без яєць
Ми звикли, що до усілякої випічки необхідно додавати яйця. Що робити, якщо саме яйця закінчилися, а все ж хочеться поласувати оладками або панкейками? До вашої уваги зручний рецепт, зберігайте у примітках. Ці панкейки виходять повітряними...
06 Вересня, 2024
Як використовувати на кухні запашний розмарин
З давніх-давен відомі людству цілющі властивості розмарину. У ньому містяться речовини, що благотворно впливають на головний мозок, покращують пам’ять і працездатність, тому вже в минулі століття страви з розмарином рекомендували школярам і студентам у період...
06 Вересня, 2024
Малосольні помідори з соєвим соусом будуть готові всього за пару годин
Багато господинь полюбляють експериментувати на кухні зі звичними смаками, наприклад, в даному випадку ви можете замінити сіль соєвим соусом. Ця пікантна закуска буде готова вже за кілька годин. Складові: 500 г помідорів; 1 червона цибулина; 5 зубчиків...
05 Вересня, 2024
Рецепт ароматної аджики з базиліком і кінзою на зиму
Трави надають цьому соусу з помідорів пряного аромату, а часник і перець – гостроти. Складові: 1,5 кг помідорів; 1 гострий перчик; 3 голівки часнику; 2 пучки свіжої кінзи; 1 пучок свіжої петрушки; 2 пучки свіжого...
04 Вересня, 2024
Готуємо фаршировані перці булгуром і бринзою
Якщо набридло фарширувати перці звичайним класичним набором: м’ясо і рис, то пропонуємо вам цікаву альтернативу. Начинка з морквою, цибулею, помідорами та томатною пастою дуже соковита й ароматна, а булгур придасть страві витончений смак. А родзинкою...
03 Вересня, 2024
Кабачковий салат з часником та базиліком
Такий салат доповнить вашу вечерю як і в спеку, так і холодними зимовими вечорами. Робиться 15 хвилин і розрахований на дві порції. Приготуємо? Інгредієнти: кабачки- 700 г; базилік свіжий- 2 гілочки; часник- 3 зубчики; оливкова...
01 Вересня, 2024
Абрикосове масло – солодке рішення до канапок вранці
Ранкові бутерброди стануть цікавішими та смачнішими разом з цією абрикосовою намазкою, зробленою за 30 хвилин. Приготуємо? Інгредієнти: абрикоси – 500 г; цукор – 75-150 г; ванільний цукор – 1 пакетик; сіль; лимонний сік – 1...
01 Вересня, 2024
Салат з бринзою і в’яленими томатами
Бринза — м’який, розсільний сир, розрахований на тих, хто любить солоненьке. Смачна бринза може стати окремою закускою (особливо в поєднанні з овочами). Крім того, з бринзою можна приготувати багато страв. “Поєднання бринзи та овочів —...
01 Вересня, 2024
Час похрумати: готуємо овочеві чипси вдома
Зробити в домашніх умовах овочеві чипси виявляється легше, ніж очікувалось. Вам потрібна буде лише духовка та декілька вільних хвилин. Приготуємо? Інгредієнти: буряк; редиска; морква; пастернак; оливкова олія; сіль; перець; рубана зелень. Покроковий рецепт Духовку розігрійте...
31 Серпня, 2024