Рецепти
Свіжий салат з редискою та огірком
Коли на ринку з’являються перші соковиті овочі, саме час готувати легкі й ароматні салати. Свіжий салат із редискою та огірком — ідеальний варіант для весняного обіду або вечері. Приготуємо? Інгредієнти: 200 г – редиска; 1...
26 Квітня, 2025
Швидка сирно-морквяна намазка на хліб
Просто і смачна сирно-морквяна намазка ідеально підходить для швидкого сніданку чи перекусу. Вона готується за лічені хвилини, має ніжну текстуру й приємний смак. Приготуємо? Інгредієнти: 250 г – свіжа морква; 2 шт. – варені яйця;...
20 Квітня, 2025
Готуємо корисний і цікавий гарнір: запечений батат з яйцями та сиром
Запечений батат з яйцями та сиром — це корисний і водночас цікавий гарнір, який легко вписується як у щоденне меню, так і у святкову подачу. Приготуємо? Інгредієнти: 3 шт – батат; 6 шт – яйця...
19 Квітня, 2025
ТОП-3 рецепти креативних пасок до Великодня
Великдень — це не лише свято духовного оновлення, а й справжній кулінарний фестиваль, де головною зіркою на столі традиційно стає паска. Але якщо класичні рецепти вам уже приїлись, настав час додати трохи креативу! Мигдальна паска...
16 Квітня, 2025
Швидке печиво з трьох інгредієнтів
Це ідеальний рецепт для тих, хто не любить довго возитися на кухні, але хоче побалувати себе домашньою випічкою. Приготуємо? Інгредієнти: 3 шт – стиглі банани; 100 г – вівсяних пластівців; шоколад за смаком. Покроковий рецепт...
13 Квітня, 2025
Паска, як у дитинстві: прості поради для ідеального великоднього смаку
Великдень — це не лише одне з найбільших християнських свят, а й тепла родинна традиція. Одним із її головних символів є паска — духмяна, золотава, з хрусткою скоринкою. Хоч полиці магазинів наповнюються готовими виробами ще...
12 Квітня, 2025
Оригінальне поєднання: салат з картоплі та редиски за рецептом Євгена Клопотенка
Час приготування: 30 хвилин Порції: 2 Складність: Легко Салат з запеченою редискою та картоплею — це свіже бачення звичних інгредієнтів. Новий варіант салату з додаванням запеченої редиски, пропонуємо поєднання простоти, аромату та яскравого смаку. Як...
12 Квітня, 2025
Готуємо найпопулярніший сніданок з Інстаграм: тост з яйцем та авокадо
Авокадо-тост із яйцем – це не просто сніданок, а справжній хіт Instagram завдяки своїй простоті, користі та ефектному вигляду. Приготуємо? Інгредієнти: 60 г – хліб цільнозерновий; 2 шт. – яйце куряче, велике; 1 шт. –...
12 Квітня, 2025
Весняне оновлення організму: ТОП-5 найкращих детокс-напоїв
Лікарі КНП КМР “МІСЬКА ЛІКАРНЯ № 9” розповіли про необхідність детоксу на початку весни та поділилися рецептами найкращих напоїв, які в цьому допоможуть. За словами спеціалістів, після зимових святкових застіль, важкої їжі та нестачі вітамінів...
06 Квітня, 2025
День народження класики італійської кухні: добірка рецептів до Міжнародного дня карбонари
Щороку 6 квітня гурмани з усього світу відзначають Міжнародний день карбонари – свято, присвячене одній із найвідоміших італійських страв. Його започаткували у 2017 році на честь традиційного рецепта пасти карбонара, що став кулінарним символом Італії....
06 Квітня, 2025
ТОП-3 весняних рецепти супів до Міжнародного дня супу
Міжнародний день супу відзначають щороку 5 квітня, щоб вшанувати це просте й водночас різноманітне блюдо, що є частиною кулінарних традицій різних народів. Свято виникло як ініціатива гурманів і кухарів, які прагнули популяризувати суп як символ...
05 Квітня, 2025